PISMO VLADI

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara: 'Prestanite se igrati s nama i imenujte Brkića'

 Željko Hajdinjak / EPH

"Poštovani, kao branitelji i stradalnici obraćamo Vam se iz grada koji je zasigurno najviše pretrpio u Domovinskom obrambenom ratu. Grada heroja te Vama i cijeloj hrvatskoj javnosti želimo reći PRESTANITE se igrati sa nama,kako je moguće da unatoč evo već više od tri mjeseca niste donijeli odluku o našem ministru.Kako je moguće da jedino mi nemamo ministra i kakva je to poruka hrvatskom narodu? Imamo kandidata, velikog čovjeka,stratega i domoljuba gos.Milijana Brkića, koji zasigurno posjeduje sve potrebne reference za MINISTRA HRVATSKIH BRANITELJA i koji će zasigurno znati odgovoriti na sva naša pitanja, ali i sigurni smo da će ih znati i riješiti.

Ovo je početak jučerašnjeg priopćenja Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara koje su poslali Vladi. U nastavku piše:

- Zar je toliko teško donijeti odluku o imenovanju gos.Brkića za ministra Hrvatskih branitelja,ili se bojite javnosti koja je ona ista koja još uvijek piše o Jugoslaviji i veliča lik i djelo Tita pa će nas proglasiti kriminalcima,teroristima,kvrgavim granama i da ne nabrajam kojim sve pogrdnim imenima.Smatramo da takovo odugovlačenje ne može i neće donijeti koristi niti Vama niti nama koji smo stvarali Hrvatsku državu. Kako smo danas u vremenima kada svatko može postati saborski zastupnik,ali zasigurno nismo u vremenu kada svatko može biti Ministrom branitelja,iako bi to po Starčeviću trebao biti najčasniji doseg svakog Hrvata.Poštovani gospodine premijeru Hrvatske Vlade,i svi Vi koji odlučujete o imenovanju ministra branitelja zar ne vidite da je krajnje vrijeme rješavanja agonije, navodi se u priopćenju koje je potpisao predsjednik KUPDRGV Franjo Šoljić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:34