U AVION S MASKOM

Korona ‘antifašist‘ Kolakušić sluša ‘fašiste‘ kad putuje na prosvjed protiv covid mjera

Kad putuje iz Bruxellesa u Zagreb u zrakoplovu će Mislav Kolakušić bespogovorno nositi FFP2 ‘brnjicu‘.

Mislav Kolakušić

 Facebook

Eurozastupnik Mislav Kolakušić malo je korona 'antifašist', a malo pokorno sluša belgijske korona 'fašiste'. Sve ovisi o tome gdje se i u kojem trenutku nalazi, o tome ovisi mogu li ili ne mogu proći epidemiološka pravila.

Primjerice, kad putuje iz Bruxellesa u Zagreb u zrakoplovu će bespogovorno nositi FFP2 'brnjicu' i to navučenu na lice po svim epidemiološkim regulama. No, u Zagrebu nešto kasnije bit će s prosvjednicima protiv te iste maske, covid potvrda ili testiranja.

Vjerojatno im je objašnjavao da je on prvo ime europskog parlamenta u borbi protiv korona fašizma, da je bolje rat nego maska, da je bolje smrt nego neispitano cjepivo, da je bolje korona nego epidemiološke mjere...

No, taj isti 'antifašist' bez problema sluša 'fašiste' u Belgiji i dakako one koji ga zrakoplovom vraćaju u Hrvatsku i ne odupire se.

Na putu u Zagreb nije ni pokušao protestirati. Zaspao je poput bebice s FFP2 i preko usta i preko nosa. Na 'džamiji' je potom, bez 'brnjice', vodio 'antifašističku borbu' protiv života, sa svojim istomišljenikom Ivanom Viliborom Sinčićem, drugom propalom političkom zvijezdom prošlih europarlamentarnih izbora.

Korona 'antifašisti' koji tvrde da su za slobodu, ljudska prava, pravo na izbor, nisu sprječavali nasilje na svom prosvjednom skupu 'u ime slobode'.

Tako nisu branili ni napadnute novinare koji su radili svoj posao pa ni RTL-ova novinara kojeg su njihovi istomišljenici fašistički željeli ušutkati - dobio je lakat u rebra i dva udarca u glavu.

Treba li reći - napad je bio s leđa!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:34