HDZ-ovi POHODI U VELIKU GORICU

Kosor: HDZ je širom otvorio vrata i prozore, napravio propuh u borbi protiv korupcije. Mi smo prvi u toj borbi!

 Ranko Šuvar/Cropix

VELIKA GORICA - HDZ će biti ustrajan u zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa, u zaštiti hrvatskih branitelja od bilo kakve vrste progona u obranu ćemo uključiti sve domoljube, sve koji misle hrvatski i za Hrvatsku, rekla je danas predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor na mini saboru HDZ-a u Velikoj Gorici.

Istaknula je kako su HDZ i ona osobno u posljednje dvije godine bili izvrgnuti mnogim uvredama i poniženjima, pa se svojim rivalima obratila riječima:

- Mi se vas ne bojimo, jer imamo srce i ljubav za Hrvatsku, jedinu domovinu. Jer je HDZ utemeljio čovjek, dr. Franjo Tuđman, koji je Hrvatsku ljubio iznad svega - rekla je Kosor i zaradila veliki pljesak.

HDZ napadaju i zato što je mnogima postalo jasno da im je zauvijek uništen san o Jugoslaviji, govorila je Kosor u Velikoj Gorici svojim pristašama.

Pozvala je sve članove stranke da u predizbornoj kampanji daju sve za Hrvatsku, a pokažu da se Hrvatsku ne daju nizašto.

Predsjednica HDZ-a rekla je kako se ta stranka okreće izvornom programu HDZ-a, koji je utemeljio dr. Franjo Tuđman.

"Okrećemo se onom što je najvrjednije u tom programu, a to je čuvati Domovinu, čuvati Hrvatsku", kazala je Kosor istaknuvši kako domoljublje nije izašlo iz mode.

Komentirala je i borbu protiv korupcije.

- HDZ je širom otvorio vrata i prozore, napravio propuh u borbi protiv korupcije . Mi smo prvi u borbi protiv tog zla, drugi nisu", rekla je Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 03:21