DIJELILA ISKAZNICE MLADEŽI HDZ-A

Kosor: Postao je sport na što strašniji način pljunuti na HDZ i premijerku

'Neću dozvoliti da Hrvatska pocrveni na onaj način na koji ovih dana najavljuju drugovi i drugarice'
Zagreb, 200311.Danas je premijerka Jadranka Kosor u muzeju Mimara pred mnostvom mladih odrzala govor i podjelila clanske iskaznice HDZ-a.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Predsjednica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor, u zagrebačkom muzeju Mimara je podijelila nekoliko tisuća članskih iskaznica i održala govor u kojem otkriva zadatke koje treba ispuniti kako bi se završili pregovori o ulasku Hrvatske u Europsku uniju .

- Dovršit ćemo pregovore i biti stranka na čelu Vlade koja će izići pred građane i poručiti im kako smo obaviti svoj posao te da je na njima neka odluče putem referenduma jesu li za ulazak u EU ili protiv - rekla je Kosor i dodala kako je uvjerena da će većina biti 'za'.

Osvrnula se premijerka na borbu protiv korupcije, kriminala i na gospodarski oporavak zemlje, ali nije propustila niti kritizirati sve koji je ovih dana napadaju.

- Danas je sport na što strašniji način pljunuti na HDZ i premijerku , ali izdržat ćemo i pokazati što smo sve učinili za boljitak zemlje. Mi smo snažna stranka koja treba Hrvatskoj i neću dozvoliti da Hrvatska pocrveni na onaj način na koji ovih dana najavljuju drugovi i drugarice - kazala je premijerka i još jednom pohvalila mladež HDZ-a kao 'jedinu ozbiljnu organizaciju mladeži na hrvatskoj političkoj sceni'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 00:02