SADA VIŠE NIJE TAJNA

Kosor: U Vladi će biti osvježenja, i to u cilju osnaženja našeg gospodarskog tima

Zagreb, 181210.Zagrebacki velesajam, Programska glavna skupstina HSS-a 2010.Na slici: Jadranka Kosor drzi govor.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX

ZAGREB - U Vladi će biti osvježenja, i to u cilju osnaženja našeg gospodarskog tima - ponovno je potvrdila premijerka Jadranka Kosor na Programskoj skupštini koalicijskog partnera HSS-a koja je održana u subotu Zagrebu.

- Pred nama je izborna godina i važno je da stvorimo tim koji će omogućiti provedbu sva tri programska stupa Vlade, a riječ je o gospodarskom oporavku, završetku pregovora s EU i borbi protiv korupcije i kriminala - rekla je Kosor. Pozvala je HSS na daljnju suradnju, dok o detaljima najavljene rekonstrukcije Vlade nije željela govoriti. Čak je pri odlasku izbjegla brojne novinare koji su je čekali.

Šef HSS-a Josip Friščić istaknuo je da će Vlada i dalje imati njihovu podršku.

- Vlada koja je imala snage izmijeniti Ustav i uspostaviti djelotvoran pravosudni sustav ima našu punu potporu - rekao je Friščić. Također je istaknuo da sljedeća godina treba biti godina investicija. - Predložio sam premijerki da za potpredsjednika Vlade postavi osobu koja pod sobom neće imati resor ministarstva, nego će mu prioritet biti državne investicije - rekao je Friščić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 17:38