TKO ŽELI SJESTI U NJEGA?

KRALJEV GRUDOBRAN Originalno željezno prijestolje iz hit serije Game of Thrones dolazi u Dubrovnik!

 Flickr

DUBROVNIK - Originalno željezno prijestolje iz planetarno popularne serije Igra prijestolja koja se, između ostalog, snima i u Dubrovniku, dolazi u grad podno Srđa, piše Dubrovački dnevnik .

Projekt je to kojeg zajedno ostvaruju Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, NEM konferencija i Embassy film kompanija. Prijestolje bi trebalo biti u Dubrovniku od 11. do 13. lipnja, a nalazit će se ispred Sponze.

Kako su kazali iz dubrovačke Turističke zajednice, u tijeku je definiranje operativno-tehničkih detalja ovog zahtjevnog projekta. Također naglašavaju kako su izuzetno ponosni.

- Željezno prijestolje dolazi doma, u Kraljev grudobran, a ljubitelji serijala će imati priliku fotografirati se na prijestolju - tvrdi glasnogovornica dubrovačke TZ Jelka Tepšić.

Željezno prijestolje već je prethodno putovalo na lokacije u kojima se snima serija te tako budilo veliki interes stanovništva i turista koji su se rado fotografirali uz simbol njihova omiljenog serijala. Nema sumnje kako će prijestolje sličnu pomamu izazvati i u Dubrovniku, uz činjenicu kako je ovaj hvale vrijedan projekt ujedno i odlična turistička promocija samom gradu, navodi Dubrovački dnevnik .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 15:52