DIREKTOR HTZ-a

Kristjan Staničić objavio kandidaturu za predsjednika HDZ-ove gradske organizacije Rijeka

Ocijenio je da HDZ nije prepoznatljiv u Rijeci te da to izaziva nezadovoljstvo tihe većine članstva u Rijeci
Kristjan Staničić
 Goran Sebelic/Cropix

HDZ-ov riječki gradski vijećnik i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić u četvrtak je objavio kandidaturu za predsjednika HDZ-ove gradske organizacije Rijeka.

Ocijenio je da HDZ nije prepoznatljiv u Rijeci te da to izaziva nezadovoljstvo tihe većine članstva u Rijeci. "Aktualnim radom na terenu i stalnom komunikacijom sa članstvom nastojat ćemo promijeniti takvo stanje i HDZ učiniti prepoznatljivim", rekao je Staničić.

Poručio je da HDZ treba biti najjača stranka u Rijeci, proaktivan, konstruktivan i vidljiv.

Staničić je naglasio da je član HDZ-a od 90-tih godina te da je prošao sve stepenice u profesionalnom i političkom životu. Vrijeme je da se dogode promjene u riječkom HDZ-u, kao temelj promjena u Rijeci, poručio je.

Na pitanje tko će biti kandidat te političke stranke za riječkoga gradonačelnika, Staničić je rekao da idu "korak po korak", te da će o tome odlučiti nadležna stranačka tijela nakon unutarstranačkih izbora.

Staničić je bio HDZ-ov kandidat za riječkoga gradonačelnika na posljednjim lokalnim izborima.

Kao kandidati za potpredsjednike riječke gradske organizacije iz Staničićeva tima predstavili su se predsjednik stranačke mladeži u Rijeci Josip Ukalović te dugogodišnji članovi Duško Mustač i Dean Caput. Kao kandidat za potpredsjednika županijske organizacije Primorsko-goranske županije obratio se Josip Rupčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:34