DAN NEOVISNOSTI

Krstičević: Branitelji su zaslužni što danas živimo u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj

Ilustracija
 Goran Mehkek / CROPIX

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević uputio je u utorak čestitku za Dan neovisnosti svima, a posebice hrvatskim braniteljima, junacima Domovinskog rata i članovima obitelji poginulih, umrlih i nestalih branitelja te istaknuo da su oni zaslužni što živimo u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj.

"Posebnu zahvalu upućujem hrvatskim braniteljima, junacima Domovinskog rata koji su zaslužni što danas živimo u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj.

Neovisnost i samostalnost Hrvatska je teško stekla žrtvom brojnih hrvatskih branitelja. Danas je naša obveza graditi budućnost Hrvatske na vrijednostima Domovinskog rata, koji je temelj moderne hrvatske države.

Moramo podizati buduće generacije i stvarati im svaki dan nove mogućnosti i prilike u našoj domovini, ne zaboravljajući naš temelj i mjeru vrijednosti - Domovinski rat

Zajedništvom i predanim radom gradimo budućnost sigurne i prosperitetne Republike Hrvatske na ponos hrvatskih građana", napisao je Krstičević u čestitki koju je uputio svim Hrvaticama i Hrvatima, pripadnicama i pripadnicima Hrvatske vojske, djelatnicama i djelatnicima Ministarstva obrane, hrvatskim braniteljima i članovi obitelji poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:59