StoryEditor
MINISTAR OBRANE NA ODLASKU

KRSTIČEVIĆ SE OGLASIO NAKON OSTAVKE 'Podnio sam ju zbog vojničke časti, gradite i dalje pobjednički duh iz Domovinskog rata'

 
Damir Krstičević
 Jure Mišković / CROPIX

Bivši ministar obrane Damir Krstičević poručio je u petak na Facebooku kako je ostavku na ministarsku poziciju podnio zbog odgovornosti i vojničke časti.

- Podnio sam ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra obrane zbog odgovornosti i vojničke časti. Ja sam prije svega general koji je prošao Domovinski rat i uvijek sam, kao i u ratu tako i u miru, preuzimao odgovornost i brigu za svoje ljude - napisao je Krstičević.

Zahvalio je svim pripadnicima Hrvatske vojske i djelatnicima Ministarstva obrane na predanom radu tijekom četiri godine.

 

- Nastavite raditi na jačanju Hrvatske vojske i gradite i dalje pobjednički duh iz Domovinskog rata. Jačanje Hrvatske vojske je vaša stalna misija i ta misija nema alternative - poručio je.

Krstičević je ostavku podnio jučer nakon što su u padu školskog vojnog zrakoplova kod mjesta Biljane Donje poginula dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Premijer Andrej Plenković u petak je njegovu ostavku prihvatio ustvrdivši kako takvu odluku nije donio jer misli da je Krstičević za to odgovoran nego jer ga cijeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 02:52