POKVARENA PEČENKA

KUPILA DOMAĆU ŠUNKU U NAŠEM POZNATOM TRGOVAČKOM CENTRU, PA SE ZGROZILA KAD JU JE OTPAKIRALA 'Tražila sam novac natrag, šokirao me njihov odgovor!'

 

Jedna čitateljica Jutarnjeg iz Istre (podaci poznati redakciji) ostala je zgrožena kada se u nedjelju vratila iz kupovine iz poznatog trgovačkog centra u Rijeci.

Šunka, odnosno domaća pečenka, koju je gospođa kupila na akciji bila je naočigled pokvarena - na rubovima je potamnila i počela dobivati zelenkastu boju, a dokazne fotografije i račun ogorčena građanka poslala je na mail Jutarnjeg.

Kaže kako se kao kupac osjeća prevareno i jadno jer joj je, nakon što je kontaktirala trgovinu i požalila se na pokvarenu šunku, rečeno da može vratiti proizvod samo u centru gdje ga je i kupila.

- Kad sam je ujutro u ponedjeljak otvorila šokirala sam se jer je bila u očajnom stanju... Lijepo sam ih zamolila je li moguće dobiti povrat novca u najbližem centru što su potvrdili negativno... Pošto ja stanujem u Istri pet km od Pazina meni do Rijeke i nazad treba 120km plus 66 kn trošak tunela plus još toliko za benzin plus moje slobodno vrijeme za dolazak u navedeni centar da bi ispravila njihovu grešku - pojasnila je zašto želi povrat u najbližoj prodavaonici.

Čitateljica tvrdi kako ovo nije prvi put da joj se takvo što dogodilo, no da je se sada prvi put odlučila požaliti.

- Sramota šta nam prodaju, svjesni su da je to roba kojoj je istekao rok trajanja. Umjesto da se pokriju i riješe to oni se sa mnom natežu... Riječ je o 16kn... Pola kg sam kupila - napomenula je pa zaključila kako je prvi put reagirala na takvo što no da je očito bilo uzaludno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:29