PROMJENA

Kutleša razriješio don Damira Stojića

‘Don Damiru Stojiću želimo od svega srca zahvaliti za sve što je učinio za našu župu‘, poručili su iz župe

Don Damir Stojić

 Ivo Ravlic/Cropix

Zagrebački nadbiskup monsinjor Dražen Kutleša razriješio je don Damira Stojića koji više neće obnašati funkciju župnika u župi Duha Svetoga u Zagrebu. Ovo razrješenje obavljeno je u sklopu imenovanja i razrješenja župnika i župnih vikara u Zagrebačkoj nadbiskupiji.

Na upit koju će funkciju sada obnašati u župi, Stojić je za Telegram sarkastično rekao da je njegov novi posao "vojna tajna".

Od don Damira Stojića na Facebooku se oprostila i njegova, sada već bivša župa.

- Jutarnju svetu misu obilježili smo svečanim uvođenjem u službu našeg novog župnika, don Peje Orkića. Ovom prilikom želimo mu izraziti dobrodošlicu u našu Župu Duha Svetoga i neka upravo Duh Sveti bude taj koji će ga voditi u njegovom budućem radu. Preporučujemo ga u Vaše molitve, radujemo se vremenu koje ćemo provesti s njime i svemu što ćemo od njega naučiti.

Našem, sada već bivšem župniku, don Damiru Stojiću želimo od svega srca zahvaliti za sve što je učinio za našu župu, jer svi znamo, Gospodin je kroz njega zaista činio velika djela. Sretni smo što don Damir i dalje ostaje dio naše župe na Jarunu te mu želimo obilje Božjeg blagoslova u njegovoj novoj ulozi.

Zahvale također želimo uputiti i našem don Dragi Detiću. Hvala Vam na Vašem nesebičnom služenju i neka Vas zagovor naše drage Marije Pomoćnice prati na Vašoj misiji u Njemačkoj.

Sve naše svećenike preporučujemo u vaše molitve i veselimo se svim druženjima koja su pred nama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:28