HUDOG & HUCAT

Lana Pavić i Kristina Bradač razveselili male prijatelje: ‘Ovo je novi svijet u kojem su glavni likovi naši psi i mačke‘

‘Osmišljavajući ih, pazili smo na svaki detalj, ponavljajući više puta iste modele kako bismo ih doveli do savršenstva‘

Krevetić za psa

 Hana Tušek

Nedaleko od zagrebačke vreve, u gradu Kutini, rađa se jedno novo carstvo u kojem su glavni likovi kućni ljubimci. Vrsne domaće tekstilne stručnjakinje s velikom pažnjom rade jedan novi svijet posvećen malim bićima koja nas svakodnevno uveseljavaju, nasmijavaju, uvijek su uz nas i naš život čine sretnijim i ispunjenijim.

Upravo iz želje da svojim najvjernijim životnim suputnicima poklone život kakav zaslužuju, nastao je hrvatski proizvod Hudog & Hucat čija nova linija krevetića za četveronožne najbolje prijatelje već na prvu oduševljava Hrvatsku i regiju. Deseci hrvatskih švelja, stolara i drugih stručnjaka uključeni su u projekt kojem je cilj očuvanje kako tekstilne industrije tako drugih zanimanja ovog kraja.

image

Izrada krevetića

Hana Tušek

"Hugo je u našu obitelj stigao prije četiri godine. Oduvijek smo voljeli životinje pa nam je dobrobit našeg psa bila na prvom mjestu. Zato smo Hugu odlučili napraviti poseban, lijep i udoban krevetić od prirodnih materijala. U izradu smo uložili puno truda, vremena i pažnje što nas je potaklo na razmišljanje o krevetićima s kakvima bi bili sretni i drugi ljubimci. Osmišljavajući ih, pazili smo na svaki detalj, ponavljajući više puta iste modele kako bismo ih doveli do savršenstva!" - otkriva Marija Fresl.

image

Izrada krevetića

Hana Tušek

U carstvu naših malih prijatelja pravi je hit krevetić pletenica koje djelatnice ručno pune i pletu u nekoliko veličina. Uz to što svojom kvalitetom i udobnošću psićima i macama pruža bezbrižan san i ugodan odmor, ovaj besprijekorni dizajn uklopit će se u svaki prostor i učiniti ga modernijim i ljepšim. Tu su i razni moderni drveni krevetići u brojnim oblicima te mekani jastuci čije će bogatstvo boja i materijala oduševiti svaku njuškicu. Pravo veselje donose kreveti u džepu u kojima će i najrazigraniji ljubimci slatko utonuti u san.

image

Tihana Harapin Zalepugin

Hana Tušek

Među prvima u Hudog & Hucat novom carstvu u Bukovačkoj cesti 25 svoje su male prijatelje uzbudljivim poklonima razveselili Lana Pavić, Kristina Bradač, Tihana Harapin Zelepugin, Zvona Vučković, Zoran Mrvoš i mnogi drugi.

image

Marija Fresl

Hana Tušek
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2022 12:32