SNIMILE IH KAMERE

Lažne prosjakinje došle s Mercedesom na groblje pa krenule u akciju: ‘Odmah smo zvali policiju!‘

Cijelu situaciju, popraćenu fotografijama i video snimkom, opisali su djelatnici javnog pogrebnog poduzeća "Čempresi"

U vrijeme kada su na najvećem šibenskom groblju bile stotine građana, tri Rumunjske su izišle iz Mercedesa

 /Facebook/‘Čempresi‘

Vrijeme je kada brojni Dalmatinci dodatno odlaze na gradska i mjesna groblja kako bi posjetili posljednja počivališta svojih najbližih, a to s podjednakim pijetetom čine svi oni koji žive u našoj regiji, ali i brojni članovi obitelji koje je život odnio daleko od rodnog kraja, piše Slobodna Dalmacija.

Ipak, da ni tada pojedinci ne prezaju ni od čega, dokazuje situacija koja se dogodila na Kvanju, najvećem šibenskom gradskom groblju. U vrijeme kada tim prostorom prolaze stotine građana, pojavile su se i tri prosjakinje, koje su odlučile iskoristiti priliku i zaraditi poneki euro.

Cijelu situaciju, popraćenu fotografijama i video snimkom, opisali su djelatnici javnog pogrebnog poduzeća "Čempresi" na svojoj službenoj stranici na Facebooku:

"Na groblju Kvanj prvi put se nešto ovakvo dogodilo. Oko 11.40 sati na groblje je došao sivi kombi Mercedes Vito, rumunjskih tablica iz kojeg su izišle tri profesionalne prosjakinje, izuzetno uigrane u svom poslu.

Najprije je jedna mlađa obišla centar groblja i uvidjela da je teren "izuzetno plodan" (veliki broj ljudi), a policije nigdje. Zatim se vratila u vozilo iz kojeg su izišle dvije žene koje su se rasporedile na frekventne pozicije, a putnički kombi je napustio Kvanj.

Pozvali smo policiju, koja je brzo stigla i stvar preuzela u svoju nadležnost postupanja, te je prosjakinje odvela, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:06