POLITIČAR NA MORU

LINIĆ JAHTOM DOŠAO NA HVAR, DOŠLO DO VERBALNOG INCIDENTA, POZVANA I POLICIJA Činilo se da će svađa eskalirati, doznali smo što se uistinu dogodilo

 
Slavko Linić (arhivska fotografija)
 CROPIX

Ljeto se zahuktava. Velike vrućine i velike gužve zbog navale turista za sobom povlače i nervozu.

Jedna od takvih "nervoznih" situacija odigrala se jučer u Starome Gradu na otoku Hvaru u kojoj je sudjelovao dugogodišnji političar Slavko Linić. Iako je bila pozvana policija obzirom na uzavrele strasti koje su se svjedocima verbalnog muškog delikta učinile kao da će eskalirati, djelatnici Lučke kapetanije kao i sam Linić su odlučili da im hvarska policija, ipak, nije potrebna.

Kako smo doznali u PU splitsko-dalmatinskoj, po dolasku policijskih službenika kod broda Slavka Linića djelatnici Lučke uprave su rekli kako ne trebaju uredovanje policajaca, a isto je izjavio i Slavko Linić, a sve to iz razloga što su u međuvremenu riješili situaciju oko priveza broda, tako da nije bilo postupanja policije.

Po starigradskoj luci o navedenom incidentu kruže razne priče pa čak i da se Slavko Linić "dok je pokušao nasilno privezati jahtu u marini, sukobio s lučkim redarom te mu prijetio čak i oružjem". No dobro upućeni izvor u navedeni problem nam je objasnio o čemu se tu zapravo radilo.

- Sve je ostalo na verbalnom incidentu. Bio je to čisti nesporazum oko priveza brodova. Na doku u luci nije bilo mjesta pa je jahta na kojoj je došao gospodin Linić s, mislim trojicom prijatelja, premještena na drugu lokaciju. Sve je to bilo u krugu od 500-tinjak metara. Sasvim jedna bezazlena svađa koja je završila bez ikakvih prijava - kaže nam dobro upućeni izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. veljača 2024 21:38