LJETO UZ JUTARNJI

Ljetna akcija: Još samo danas darujemo 3 mjeseca besplatnog čitanja uz godišnju pretplatu na Jutarnji premium

Samo trebate otići na stranicu pretplate, odabrati bilo koju godišnju pretplatu i iskoristiti ponudu
 Jutarnji list

Ovog ljeta čita se Jutarnji Premium!

Vjernim čitateljima i dragim pretplatnicima nudimo super ljetnu ponudu. Pretplatite se godinu dana na Jutarnji Premium i ostvarite 3 mjeseca potpuno besplatnog čitanja sveg sadržaja na portalu jutarnji.hr.

Akcija traje dva dana!

Što pretplata uključuje?

Pretplatite se na godinu dana i čitajte jutarnji.hr bez ograničenja. Godišnjom pretplatom dobivate besplatna 3 mjeseca čitanja i neograničeni pristup svim sadržajima na jutarnji.hr na računalu i mobitelu.

Ovaj model pretplate uključuje posebno uređenu stranicu za pretplatnike s najzanimljivijim i najvažnijim vijestima dana, istraživačkim temama s originalnim informacijama i otkrićima od širokog interesa javnosti, reportaže i intervjue s ekskluzivnim sadržajem, stajališta naših komentatora i ekspertnih autora u formama kolumni, komentara, analiza i profila, prikazi svjetskih događaja, procesa i fenomena od naših specijaliziranih autora. Osim toga Jutarnji premium donosi Vam preporuke, savjete i recenzije iz svijeta kulture, umjetnosti i zabave, redovite newslettere s pregledom ključnih događaja, kao i newslettere naših top lifestyle brandova: Dom & Dizajn i Dobra hrana.

Što plaćam?

Standardna godišnja pretplata na Jutarnji Premium iznosi 65 eura. Ovom ljetnom ponudom, vjernim čitateljima i pretplatnicima darujemo popust od 25 posto. Jednostavno, umjesto 65, plaćate 48,75 eura odnosno 16,25 eura manje. Ponuda traje još samo dva dana.

Što trebam učiniti?

Samo trebate otići na stranicu pretplate, odabrati bilo koju godišnju pretplatu i iskoristiti ovu ljetnu ponudu.

Uživajte u ljetu uz Jutarnji Premium!

Ako trebate savjet ili pomoć u korištenju, tu smo! Javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:54