UGOSTITELJSKI BREND

Ljetna čarolija okusa u splitskom Mandrachu, stigao novi menu za slasni užitak

Restoran uz more pruža nezaboravan pogled, a doživljaj lokacije upotpunjuje slasnim receptima
 Kristijan Rezo

Srpanjske ljetne žege lakše se podnose kad u izlasku na ručak ili večeru nađeš pravo, istinsko osvježenje. A upravo su se tom idejom vodili u splitskom restoranu i baru Mandrach složivši novi menu za ovu sezonu - kombinaciju domaće kuhinje prezentiranu na moderan način te spoj svjetskih kulinarskih klasika tradicionalno popularnih na čuvenim mediteranskim destinacijama.

U nepuna tri mjeseca od otvorenja, ovaj već polako prepoznatljiv ugostiteljski brend Splita inzistira na originalnom gastronomskom putovanju za svakog gosta. Restoran uz more pruža nezaboravan pogled zalaska sunca, a doživljaj lokacije upotpunjuje svojim slasnim receptima. Kod njih je hrana više od skupine namirnica jer bez obzira na riblji ili mesni jelovnik, poslovna filozofija od prvog dana im je ostaviti dojam na gosta. Upravo zbog toga, ne čudi što domaći gosti pričaju o njima, a stranci, po usmenoj predaji domaćina, dolaze biti dio splitskog Mandracha.

- Naša je misija stvoriti kulinarski užitak kojeg nećete zaboraviti, pisanjem novih recepata i usavršavanjem tradicionalnih okusa. Želja nam je da sva jela u gostima probude okuse domaćih i ponekih zaboravljenih jela, ali na naš način, poručuju iz kuhinje ovog restorana.

Da bi doživljaj večernjeg izlaska bio potpun, gostima se omogućuje i pažljivo pripremljen glazbeni program uz domaće i strane DJ-eve uz čiji se ritam i opuštenu atmosferu ostaje na piću još dugo nakon večere. Ovakav kulinarsko-glazbeni program postao je svojevrsni lifestyle za svakog zahtjevnog gosta koji ne dolazi u restoran & bar Mandrach samo da bi pojeo već da večer provede u ugodnom društvu i prostoru gdje mu je domaćin maksimalno posvećen.

-Naglasak naše poslovne filozofije počiva na odmaku od uobičajene i ustaljene ponude. Nudimo kvalitetu i osobni pristup svakom gostu - poručuju iz Mandracha, nove i stare splitske ugostiteljske lokacije.

image
Kristijan Rezo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:55