‘KONZERVA‘

Lovrena zbog Baby Lasagne na Twitteru rastavili na proste faktore: ‘Kao dežurna budala...‘

Poznati nogometaš se obrušio na Baby Lasagnu, pobjednika Dore

Baby Lasagna i Dejan Lovren

 HRT, AFP

Dok je u nedjelju navečer cijela Hrvatska slavila pobjedu Baby Lasagne na Dori, na društvenim mrežama zgražao se nogometaš Dejan Lovren.

- Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj - objavio je branič Lyona, koji je, podsjetimo, prije dvije godine otkazao pretplatu na streaming servis Disney+ jer je tvrtka stala u obranu LGBTQ zajednice.

Lovrena su tad mnogi optužili za homofobiju, a ni sad nije prošao puno bolje - naime, Twitter je pun urnebesnih šala na njegov račun.

- Dejan Lovren kao dežurna budala! Drž‘ se ti nogometa, stari moj, nemoj puno komentirati... Sad će ukinuti pretplatu na HRT isto kao što je i na Disney+... Dejan Lovren opet glasno glup! Dejan Lovren - mali čovjek, veliko govno!

Isuse Bože, Dejan Lovren toliko je ograničena i zatucana konzerva od čovjeka da mi se riga svaki put kad čujem njegovo ime... Još je i nepismen! Dejan Lovren smatra da je Baby Lasagna demonizam zato što se Lasagna cijepio protiv korone i sad su ti satanski čipovi proradili, stvorili dobru glazbu na koju plešete. PU!!!! - samo su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 12:46