I DALJE PO SVOME

LOVRIĆ MERZEL SE OPET BRANI 'Priča o autu je spin i jeftina demagogija koji su plasirali oni koji su pokrali ovu državu!'

Na pitanje je li nabavom luksuznog vozila u vrijeme dok zemlja prolazi dugotrajnu ekonomsku recesiju naštetila ugledu SDP-a te je li je zbog toga zvao Milanović, negirala je bilo kavu štetu po svoju stranku
Sisak, 031109.Nakon lokalnih izbora koji su bili u svibnju 2009. g. odrzan je prvi Savjet zupanice sisacko-moslavacke zupanije Marine Lovric Merzel.Na fotografiji Marina Lovric Merzel zupanica sisacko-moslavacke zupanije.Foto: Miroslav Kis / CROPIX
 Miroslav Kiš / CROPIX

Priča s Audijem je spin i jeftina demagogija koji su plasirali upravo oni koji su pokrali ovu državu, koji su na putu za Remetinec i zbog kojih ljudi u ovoj zemlji kopaju po smeću- žestoko je u sinoćnjem intervjuu za Novu TV kritičarima nabave skupocjenog službenog Audija uzvratila sisačko moslavačka županica Marina Lovrić-Merzel. Još jednom je ponovila ranije tvrdnje da joj vozilo treba jer je na čelu prostrane županije po kojoj puno putuje te da nema sela u kojem nije bila.

ŠOK U SISKU Marina Lovrić Merzel: 'Sutra vraćam Audi A6, dvije rate leasinga plaćam sama!'

Opovrgnula je i da na teret županije kupila automobil već ga je, tvrdi – unajmila. Kazala je i to da nije ista kao oni koji o u medije plasiraju vijesti o njezinoj rastrošnosti već bitno drugačija od njih, a da je tako potvrdili su, istaknula je i birači sisačko moslavačke županije koji su je tri puta uzastopno izabrali za županicu kao i činjenica da je jedina županica u Hrvatskoj.

Na pitanje je li nabavom luksuznog vozila u vrijeme dok zemlja prolazi dugotrajnu ekonomsku recesiju naštetila ugledu SDP-a te je li je zbog toga zvao Milanović, negirala je bilo kavu štetu po svoju stranku te opovrgnula da je Milanović zvao jer je SDP kazala je - demokratska stranka. „Nisam napravila ništa što nije u skladu sa zakonom, i ništa što bi bilo različito od ostalih nabava“.

Opovrgnula je i tvrdnje da je na čelu najsiromašnije županije u Hrvatskoj „Nije riječ o najsiromašnijoj, već o županiji koja ima višak u proračunu od 56 milijuna kuna i 2 milijarde kuna investiranih u poduzetničke zone“ kazala je Lovrić- Merzel.

Nakon odustajanja od luksuznog Audia, vozit će se, tvrdi u službenim automobilima koje njezina županija od ranije ima na raspolaganju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 07:14