MINISTAR OPTEREĆEN AFERAMA

LOVRO KUŠČEVIĆ DOBIO NIZ POHVALA OD ŽENE OD KOJE BI SE TO NAJMANJE OČEKIVALO 'Uvijek je bio na raspolaganju, odličan za suradnju...'

 
Ivana Marković
 Nikola Vilic / CROPIX

Povodom Dana Supetra jučer je u tom bračkom gradu održana svečana sjednica kojoj je nazočio i aferama opterećeni ministar uprave Lovro Kuščević.

Gradonačelnica Supetra, popularna SDP-ovka Ivana Marković koja je širokoj javnosti postala poznata po uskraćivanju sredstava za komemoraciju na Bleiburgu, te uskraćivanju prostora za nogometni kup nakon napada Torcide na Srbina na Braču, komentirala je svog suotočanina koji je nekada bio i načelnik bračke općine Nerežišća.

– Ministra poznajem još od djetinjstva. Kasnije je bio načelnik Nerežišća i uvijek smo imali korektnu suradnju. Moram pohvaliti odnos mene kao gradonačelnice i njega kao ministra. Uvijek je bio ne samo meni, nego i kolegama na raspolaganju kada su u pitanju projekti, informacije i suradnja - rekla je Marković u razgovoru za portal Dalmacija Danas.

Rekla je kako je suradnja među njima dobra iako dolaze iz različitih stranaka.

– Mislim da su problemi na lokalnoj razini vezani uz standard građana, realizaciju komunalnih projekata i vjerujem da je ministru Kuščeviću koji dolazi s otoka Brača također u interesu da realizira što veći broj projekata, ne samo u Supetru, nego svugdje na otoku. Tu je suradnja uvijek bila korektna - rekla je. Novinare je zanimalo i je li upoznata s procesom donošenja prostornog plana u Kuščevićevim Nerežišćima.

– Ne mogu reći da sam upoznata s procedurama u susjednim općinama. Znam kako izgleda procedura za donošenje plana. Tu je uključena šira javnost. To je nešto što vijeće izglasa – zaključila je supetarska gradonačelnica, javlja Dalmacija Danas.

Lokalne novinare nije mogao izbjeći ni Kuščević koji je još jednom poručio da je sve što se posljednjih dana o njemu piše - podmetanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:58