ODJEK SREBRA

LUKA MODRIĆ INSPIRIRAO NAŠU PERSPEKTIVNU MLADU UMJETNICU Posvetila mu je specijalnu ilustraciju: 'Hvala najboljem kapetanu i kraljevskim Vatrenima'

 
 Ana Despot

Mlada i perspektivna Ana Despot svoje je raznovrsne talente već pokazala nastupom u duetu s majkom, poznatom glumicom Anjom Šovagović Despot na Festivalu Pitomača 2014. uz Tamburaški orkestar HRT-a, ali i brojnim crtežima i ilustracijama koje objavljuje na YouTubeu i Instagramu.

Ovog puta Ana se svježe inspirirala povijesnim uspjehom hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, te je tako danas na Instagramu objavila svoj crtež Luke Modrića, uz komentar: "Hvala najboljem kapetanu Luki Modriću i kraljevskim Vatrenima na pružanju ovakvog jedinstvenog iskustva. Za nekoliko godina, nove će generacije slušati o fenomenalnoj 2018., a mi smo ju u ovih mjesec dana imali sreće i proživjeti.

Svaka čast na ovom nevjerojatnom uspjehu, na srebru sjajnijem od zlata i na tome što ste nas podsjetili kako je lijepo biti Hrvat!!!"

Ubrzo je na njenu objavu pristigao i prvi komentar, koji je napisala Anina majka Anja Šovagović Despot: "Bravo srce moje"

PROUD TO BE CROATIAN!!!! Hvala najboljem kapetanu Luki Modriću i kraljevskim Vatrenima na pružanju ovakvog jedinstvenog iskustva. Za nekoliko godina, nove ce generacije slusati o fenomenalnoj 2018., a mi smo ju u ovih mjesec dana imali srece i prozivjeti. Svaka cast na ovom nevjerojatnom uspjehu, na srebru sjajnijem od zlata i na tome sto ste nas podsjetili kako je lijepo biti Hrvat!!!! #worldcup #croatia #worldcupcroatia #worldcup2018 #worldcuprussia #lukamodric #bestcaptain #captain #goldenball #hrvatska #svjetskoprvenstvo #nogomet #hns #champions #heroes #ipadpro #procreate #digitalart #football #soccer #footballworld #zlatkodalic @lukamodric10 @hns_cff #hrvatskinogometnisavez @dejanlovren06 @simevrsaljko2 @danijel.subasic #danijelsubasic @daliczlatko #hns #dejanlovren @anterebic #anterebic

A post shared by Ana Despot (@despotana_art) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:34