NASTAO ZASTOJ

'MAMU SU MI SKORO LINČOVALI, A SVE SAMO ZBOG ISKRENOSTI!' Zagrepčanka Nada na Bregani priznala da je bila u žarištu koronavirusa

 
 Ranko Suvar / CROPIX

Zagrepčanka Nada J. (70) proživjela je jučer pravu dramu na povratku iz Italije. Naime, kako je ispričao njezin sin, ona je vlakom krenula iz Verone, a u Trstu je sjela na autobus i nastavila prema Zagrebu. Sve do graničnog prijelaza Obrežje/Bregana nije bilo nikakvih kontrola putnika, no prilikom ulaska u Hrvatsku carinik je proveo uobičajeni pregled.

Gospođa N.J. obratila mu se rekavši kako dolazi iz Italije, iz regije u kojoj vlada relativno velika opasnost od zaraze koronavirusom. Zbog te njene izjave nastalo je negodovanje ostalih putnika, a nije nedostajalo niti ružnih riječi na njezin račun.

- Dobacivali su joj, vrijeđali je i nastala je zamalo atmosfera linča. Putnici su mojoj 70-godišnjoj majci zamjerili što je ispunila građansku dužnost, a sve zbog brige o drugima.

Morala je ispunjavati neki formular, a zbog svega je nastao dosta dugi zastoj. Na kraju su sve druge putnike preselili u drugi autobus, a nju su samu dovezli do Autobusnog kolodvora u Zagrebu, ispričao je Nadin sin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:04