NAČITANI MINISTAR

MARAS USPOREDIO HDZ-OVCE S DEMONOM 'Kao da nas proganjaju aveti prošlosti. Vratite se u sjenu. Ne možete proći!'

ZAGREB - Gordan Maras, ministar poduzetništva, na svome je Facebook profilu na nesvakidašnji način prokomentirao objavu HDZ-a o voditeljima njihove izborne kampanje.

Objasnio je kako se zaista boji za Hrvatsku kada vidi tko bi mogao biti pobjednik na nadolazećim izborima.

Zanimljivo je kako je Maras u zaključku statusa stavio citat iz trilogije J.R.R. Tolkiena "Gospodar prstenova" u kojem je HDZ-ovce usporedio s mitskim bićima orkovima.

- Kada vidim tko je alternativa vladi koje sam dio na sljedećim izborima uplašim se za Hrvatsku i mogućnosti da oni pobjede. Predstavnici najkorumpiranije vlade, one Ive Sanadera. Kao da nas proganjaju aveti iz prošlosti. Karamarko, Brkić, Kalmeta, Šuker, Jandroković...

Tko misli da su njima reforme na pameti grdno se vara. Dobro da još među njihovim kandidatima nema još i Pašalića pa da se vratimo u devedesete. Kad vidim tu ekipu iz HDZ-a slogan SDP-a na izborima treba biti ne "Naprijed" nego kao u devedesetima "Dobar život svima, a ne samo njima".

Predstavnici najkorumpiranije vlade + najnepopularniji političar Karamarko formula za siguran povratak Hrvatske u prošlost. Ne smijemo to dopustiti.

"You cannot pass," he said. The orcs stood still, and a dead silence fell. "I am a servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor. You cannot pass. The dark fire will not avail you, flame of Udûn. Go back to the Shadow! You cannot pass" - zaključio je Maras na Facebooku.





Kada vidim tko je alternativa vladi, koje sam dio, na slijedećim izborima, uplašim se za Hrvatsku i mogućnosti da oni...

Posted by Gordan Maras on Wednesday, 13 May 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 08:45