UZVRATILA JANDROKOVIĆU

Marijana Puljak objavila fotografiju na kojoj su ona i suprug: ‘Mi nemamo mišiće već stomak...‘

Na fotografiji staroj 25 godina su ona i njen suprug, kandidat stranke Centar za splitskog gradonačelnika, Ivica Puljak
 Marijana Puljak/Facebook

Supredsjednica i saborska zastupnica Centra Marijana Puljak, ujedno i supruga kandidata stranke Centar za splitskog gradonačelnika, Ivice Puljka, osvrnula se na fotografiju u kupaćim gaćicama predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića te je objavila jednu obiteljsku fotografiju staru 25 godina.

Na njoj je ona i suprug, ali i kćerka Ema (u trbuhu).

- Mi nemamo mišiće već stomak, netko od djeteta, netko od pive. Kolovoz 1996. Na slici i Ema Puljak - poručila je Marijana Puljak uz fotografiju na Facebooku.

Podsjetimo, predsjednik Sabora Gordan Jandroković jučer je na Facebooku je objavio svoju arhivsku fotografiju u kupaćima i pritom odgovorio predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.

- Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami - napisao je Jandroković u opisu fotografije.

Milanović se jučer osvrnuo na njegovu fotografiju.

- Dobro je, nisam rikuno od smijeha... Ne znam je li se to slikao na Šoderici ili pred kućom svog punca, mog ujaka inače, vodećeg komunista u Gradu Zagrebu, Ante Matasića, jednog poštenjaka. Ali to je bilo prije nego što je on ušao u HDZ. Ne znam gdje se slikao - kazao je Milanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2022 10:17