OSVOJIO OGROMAN IZNOS

Marijanu je ‘Druga šansa‘ donijela milijunski dobitak: ‘Zbog uzbuđenja sam tražio privremenu radnu nesposobnost!‘

Još uvijek ne vjerujemo. U ovo predblagdansko vrijeme bolji poklon nismo mogli niti zamisliti, kaže Marijan Benković

Marijan Benković

 Hrvatska Lutrija

Marijan Benković još je jedan dobitnik milijunskog iznosa na Drugoj šansi koji je u četvrtak stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije po svoj dobitak.

- Tražio sam privremenu radnu nesposobnost zbog uzbuđenja - rekao je u šali Marijan, inače građevinski inženjer iz Lobora.

- A što reći, puni smo dojmova, još uvijek ne vjerujemo. U ovo predblagdansko vrijeme bolji poklon nismo mogli niti zamisliti - dodao je.

image

Marijan Benković

Hrvatska Lutrija

Po svoj dobitak stigao je u pratnji supruge koja, za razliku od njega, češće odigra Eurojackpot i Loto 6. Marijan je pak vjerni igrač Lota 7: "Igram već jako dugo, niti ne pamtim koliko, a nikad dosad nije bilo velikih dobitaka. Uglavnom su to oni sitni, toliko da uplatim za novo kolo i evo, već treći tjedan zaredom osvajam niže dobitke. No i to je veselje", kaže Marijan koji uglavnom igra na istom prodajnom mjestu u Zlataru.

Planove na što potrošiti dobitak napravio je još odavno ne nadajući se da će ovoga prosinca želje moći i ostvariti: "Imam automobil star 17 godina i sad napokon imam priliku zamijeniti ga novim, a u planu je i završetak kuće. Moram priznati kako se nisam nadao ovakvom iznosu, iako sam rado maštao što bih sve mogao s dobitkom. Sad kad sam vidio gdje je glavna blagajna, volio bio još koji put svratiti", rekao je kroz smijeh simpatični Marijan poručivši na kraju svim igračima:

"Igra je sastavni dio života i nemojte se zaboraviti igrati, a uz malo sreće… Tko zna! Možda i vi dođete do glavne blagajne".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:46