POZNATI BLOGER

Marko Rakar: Išao sam na policiju reći da ja nisam objavio Registar branitelja

Bloger koji je umalo postao član Ureda predsjednika Ive Josipovića tvrdi kako ima osjećaj da mu netko želi smjestiti i okriviti ga za Registar branitelja
 Nina Đurđević/Cropix

Zbog objave registra branitelja Marko Rakar , poznati bloger koji je umalo postao član Ureda predsjednika, Ive Josipovića jutros se sam prijavio policiji. Otišao je, objasnio je, kako bi skinuo sumnju sa svog imena.

- Vidio sam da se u komentarima na webu spominje moje ime. Otišao sam to prijaviti i reći da to nisam ja objavio - rekao je Rakar koji tvrdi da je za objavu registra branitelja doznao sinoć kada su ga tijekom Dnevnika nazvali s HTV-a.

- Svi novinari su posumnjali na mene jer sam takve stvari objavljivao i ranije. Također, svi znaju da sam surađivao s predsjednikom i znaju da je njegovo obećanje bilo objava registra brantitelja - istaknuo je Rakar.

- I ja sam zainteresiran da se dozna tko je to napravio. S obzirom na to da se mene proziva smatram da mi netko namješta - tvrdi Rakar koji je najavio da će, nakon razgovora s odvjetnikom donijeti odluku hoće li pristati na testiranje poligrafom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:58