OŠTAR ISTUP DP-A

‘Master of Pupp(ov)ets upravlja svojim lutkama na koncu. Misle li da time ne sudjeluju u Srpskom svetu?‘

‘Zoran Milanović i Andrej Plenković vode javnu raspravu o tome tko više pleše na rubu zakona‘, poručuju iz DP-a

Zoran Milanović i  Andrej Plenković

 Ante Cizmic/Cropix

Iz Domovinskog pokreta (DP) oglasili su se priopćenjem u kojem se proziva dosadašnji koalicijski partner HDZ-a Milorad Pupovac. Ne amnestira se ni Zoran Milanović, budući da je SDSS za vrijeme njegove vlade dobio neke funkcije u izvršnoj vlasti.

Priopćenje DP-a prenosimo u cijelosti:

- Zoran Milanović i Andrej Plenković vode javnu raspravu o tome tko više pleše na rubu zakona, Plenković i ministri na rubu kaznenog zakona ili Milanović na rubu Ustava. No, obojica su svesrdno, kao premijeri, darivali Milorada Pupovca, nekretninama, novcem, poslovima – od drvosječa do novinara. Zanimljivo je kako Master of Pupp(ov)ets upravlja svojim lutkama na koncu i nitko ne postavlja pitanje njegove političke, a kamoli zakonske odgovornosti.

Suborci iz Minhenske bojne, Milanoviću i Plenkoviću, što vi stvarno mislite da je Boris Milošević nosio ‘‘spiskove‘‘ s podobnim Srbima da im se isplati novac iz proračuna, a da to Master of Pupp(ov)ets nije znao ili osobno odobrio?

I dok se vi bavite zabavnim hranjenjem kravica, luđačkim košuljama, izgradnjom lukobrana, zapošljavanjima podobnih, ova bitna pitanja ostaju bez odgovora. Milanoviću i Plenkoviću, čemu služe i zašto Hrvatska plaća 40 hajdučkih špilja Alidedi Master of Pupp(ov)etsu? Čemu to služi? Jeste li sigurni da time ne sudjelujete u Srpskom svetu? - stoji u priopćenju koje potpisuje Domovinski pokret.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:36