NOVI GAF

Matematika Škorine zastupnice Karoline Vidović Krišto: ‘Pola HDZ-u, pola SDP-u, pola Bandiću‘

Ovaj zakon će se po svemu sudeći provoditi na način pola HDZ-u, pola SDP-u, a pola Milanu Bandiću, izjavila je
Karolina Vidović Krišto
 Screenshot

Karolina Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta već sada se nametnula kao zastupnica koja će svojim kontroverznim istupima i ponašanjem u Saboru i izvan njega izazivati podosta pažnje u medijima.

Podsjetimo samo na njezine izjave da su izbori protuustavni, pa shodno tome i Sabor, da treba razgovarati s djecom koja su preživjela pobačaj, da treba dati glas ubijenoj djeci, ali i prkosom koji je pokazala nepoštivanjem epidemioloških mjera u Saboru. Ona je, naime, jedina zastupnica koja u Saboru odbija nositi zaštitnu masku, pokrivajući usta i lice tek maramom, koju nosi oko vrata.

Saborske kamere zabilježile su jednu njezinu zanimljivu izjavu, odnosno reakciju na Zakon o obnovi Zagreba nakon potresa, a koja se počela širiti i komentirati preko Twittera.

- Ovaj zakon će se po svemu sudeći provoditi na način pola HDZ-u, pola SDP-u, a pola Milanu Bandiću, izjavila je Karolina Vidović Krišto.

- Matematika K V K, napisao je taj korisnik.

'Oj żivote treća polovino', 'Četvrta polovina bi mogla staviti masku', 'Gospođa ko drumski razbojnik s tom maramom', samo su neki od komentara na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 00:47