KOBAN TRENUTAK

MATURANT SKOČIO S TRIBINE I UDARIO GLAVOM U BETON! Zadobio ozljede opasne po život

Split, 100912.U tijeku je natjecaj za zaposljavanje u Zavodu za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske zupanije.Na fotografiji: ambulanta hitne pomoci u KB Split.Foto: Tom Dubravec / CROPIX
 Tom Dubravec / CROPIX / Tom Dubravec

ĐAKOVO - Teške ozljede glave uslijed pada s pozornice na kojoj su đakovački maturanti slavili posljednji dan škole zadobio je učenik 3. razreda Ekonomske škole Braća Radić u Đakovu.

Maloljetnik je naime u srijedu u večernjim satima skočio s bine visine preko jedan i pol metar, pao i potom udario glavom o betonsku podlogu uslijed čega je zadobio ozljede u predjelu glave i ostao bez svijesti. Z

bog zadobivenih ozljeda hitno je prebačen u KBC Osijek, gdje su mu, izvijestila je policija, utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život.

Naknadno se, srećom, pokazalo da je mladić ipak izvan životne opasnosti, no ozljede glave su ipak ozbiljne pa je zbog frakture lubanje i hematoma na mozgu zadržan na bolničkom liječenju. Snježana Marić, ravnateljica Ekonomske škole u Đakovu kazala je kako se njihov učenik tijekom noći sa srijede na četvrtak probudio i prepričao što mu se dogodilo.

Liječnici su pak poručili kako će mu se hematom na mozgu s vremenom povući te da će se vrlo brzo potpuno oporaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 22:25