UČENICI RASTURILI

Maturanti iz Čakovca su hit na Facebooku: ‘Fenomenalno, za ovu generaciju ima nade!‘

Fotografija je prikupila više od 11.000 lajkova, a i neke poznate osobe nisu krile oduševljenje poput Marija Petrekovića
Maturanti Gimnazije Josipa Slavenskog
 Facebook

Diljem Hrvatske maturanti su jučer proslavili zadnji dan škole. Bila je to prilika za kreativni izričaj, a čini se da su se najivše istaknule srednje škole u Čakovcu i okolici.

Tako su se pnekoliko dana prije Norijade neki doista potrudili pa su nabavili kostime gusara i fotografirali se na brodici, maskirali u stjuardese i pilote, navijačice, a među mnogima se ističu maturanti Gimnazije Josip Slavenskog iz Čakovca koji su objavili razrednu fotografiju na kojoj su učenici odjeveni kao Freddie Mercury iz spota za pjesmu 'I Want to Break Free'. Fotografija je objavljena prije tjedan dana, a u međuvremenu je postala hit na Facebooku.

Freddie se u spomenutom spotu pojavljuje u ulozi kućanice odjevene u crnu suknju, ružišastu majicu, i štikle, a sve to uz brkove i periku nosili su i maturanti. Fotografija je prikupila više od 11.000 lajkova, a i neke poznate osobe nisu krile oduševljenje poput Marija Petrekovića i benda Zaprešić Boys.

'Fenomenalni su', 'predobri', 'za ovaj dio generacije ima nade', 'pametna, kreativna, duhovita i slobodna mladost, '12 bodova', samo su neki od komentara ispod fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:02