#StaySafeInCroatia

Menadžeri sigurnosti nagradili Ministarstvo turizma, Brnjac: ‘To je dodatna potvrda kvalitete našeg projekta‘

Hrvatska velika nagrada sigurnosti samostalna je strukovna nagrada ustanovljena 2010. godine, a redovito se dodjeljuje od 2011. godine
Nikolina Brnjac
 Twitter

U sklopu Hrvatskih dana sigurnosti zaslužnim se pojedincima i institucijama dodjeljuje Hrvatska velika nagrada sigurnosti. U kategoriji medijske promocije sigurnosti nagradu je odnijelo Ministarstvo turizma o čemu je na svom Twitteru javnost obavijestila resorna ministrica Nikolina Brnjac.

- Nagrada Hrvatske udruge menadžera sigurnosti u kategoriji medijske promocije sigurnosti, koja je dodijeljena Ministarstvu turizma i sporta, dodatna je potvrda kvalitete projekta #StaySafeInCroatia, kojim smo Hrvatsku uspješno pozicionirali kao kvalitetno pripremljenu i odgovornu turističku destinaciju, napisala je ministrica.

- Sigurnost je važan aspekt ugodnog doživljaja destinacije, stoga ćemo projekt u budućnosti nadograditi i poboljšati. Hvala svim djelatnicima Ministarstva turizma koji su uložili trud u realizaciju ovog projekta te svim turističkim dionicima koji su prepoznali njegovu važnost, dodala je Brnjac.

Hrvatska velika nagrada sigurnosti samostalna je strukovna nagrada ustanovljena 2010. godine, a redovito se dodjeljuje od 2011. godine. Idejni začetnik nagrade je Alen Ostojić, suosnivač Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Vrijedno je to godišnje priznanje pojedincima, tvrtkama, institucijama, lokalnoj zajednici i nevladinim organizacijama, koji su dali značajan doprinos ostvarivanju i razvoju sigurnosti.

Nagrada se dodjeljuje kao plaketa i statua, a autorica je dizajnerica Kristina Gračan. Isprepleteni prstenovi koji čine izgled nagrade simboliziraju zaštićeni prostor s središnjim zlatnim prstenom koji predstavlja upravo tog pojedinca koji pridonosi sigurnosti konkretne zajednice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:42