EX-PREDSJEDNIK UZVRAĆA

Mesić: Kandidirao bi se makar da se riješimo Hebranga

HDZ-ov zastupnik Andrija Hebrang najavio je kako će se iseliti iz Zagreba ukoliko Mesić postane novi gradonačelnik metropole
 Dragan Matić/CROPIX

ZAGREB - Bivši predsjednik Stjepan Mesić odgovorio je HDZ-ovom zastupniku Andriji Hebrangu na njegov ovotjedni komentar 'da će se odseliti ako Mesić postane gradonačelnik Zagreba, javlja 'Dnevnik' HTV-a .

Podsjetimo, Mesić je u srijedu bio najavio mogućnost svog povratka u politiku, a za Novu TV Mesić rekao je da nije isključeno da se kandidira za gradonačelnika Zagreba na sljedećim lokalnim izborima.

Mesićev moguć povratak odmah je izazvao brojne reakcije političara.

- Ako se to realizira, onda doista prestajem biti građanin Zagreba i selim iz Zagreba u neko mirnije mjesto. Mislim da nije bio dobar niti predsjednik Vlade, ni predsjednik Sabora, ni predsjednik države jedne, ni predsjednik države druge i nema razloga da bude dobar gradonačelnik - prokomentirao je Hebrang.

Međutim, nekadašnjeg predsjednika to nije nimalo izbacilo iz takta već je na svoj način odgovorio Hebrangu.

- Jedan od razloga što razmišljam o tome da se ipak kandidiram je sigurno ova Hebrangova izjava, tako da se makar riješimo Hebranga - zaključio je Mesić za 'Dnevnik' HTV-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:14