VICEGRADONAČELNIK

Mihanović priznao poraz: ‘Neću istraživati tko je kriv... Čuo sam se s Plenkovićem, evo što mi je rekao‘

Možda bih čak razmislio o suradnji s Puljkom, ali s njegovim zamjenikom Ivoševićem ne vidim mogućnost suradnje - otkrio je Mihanović
Vice Mihanović
 Josko Supic/Cropix

Pred novinare u stožeru HDZ-a u Sinjskoj stigao je i Vice MIhanović, koji je šćeto-neto priznao gubitak trke za gradonačelnika.

- Čestitam Ivici Puljku na izbornoj pobjedi, HDZ će nastaviti raditi u Gradskom vijeću kao opozicija. Ne bih ovo nazvao velikim porazom, u drugom krugu skinule rukavice, ja sam nastojao voditi pozitivnu kampanju, ne bih istraživao tko je kriv za izborni poraz - kazao je Vice Mihanović, dodavši kako neće dati ostavku na mjesto predsjednika splitskog HDZ-a.

- Pobjeda je pobjeda, poraz je poraz - bio je konkretan Mihanović.

- Čuo sam se s premijerom Plenkovićem, dao nam je podršku, rekao je idemo raditi dalje. U Gradskom vijeću bit ćemo opozicija, kako će oni funkcionirati pitajte pobjednike i partnere. Ne vidimo se u koaliciji, s Puljkovima nemamo ništa zajedničko, Možda bih čak razmislio o suradnji s Puljkom, ali s njegovim zamjenikom Bojanom Ivoševićem ne vidim mogućnost suradnje - otkrio je Mihanović planove za budućnost, navodeći kako je uvjeren da gradsku i komunalnu problematiku Splita poznaje bolje od Puljka.

Mladež i članovi HDZ-a ispratili su ga glasnim i poznatim: Vice, Vice, Vice!

Ipak je ostao vicegradonačelnik!

image
Vice Mihanović sa suprugom
Josko Supic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. veljača 2023 04:51