IZVAN KONTROLE

MILAN BANDIĆ URLAO NA TV NOVINARKU 'Ja ću odgovoriti kad je mene volja, upamtite to za sva vremena!'

Zagreb, 250814.Jezero Bundek.Djeca i roditelji iz Gunje i Rajeva sela su dosli u posjet Zagrebu gdje ih je na Bundeku na rucku posjetio i gradonacelnik Bandic.Na fotografiji: Milan Bandic se u jednom trenutku naljutio i verbalno napao novinarku.Foto: Ivan Klindic / CROPIX
 Ivan Klindić / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je na Bundeku ugostio roditelje i djecu iz Gunje i Rajeva Sela. Idilični provod i skretanje pažnje s teških životnih sudbina u kojoj se većina njih trenutno nalazi prekinuo je verbalni sukob gradonačnika Bandića i novinarke Nove TV.

Ona mu je pitanjem skrenula pažnju na problem odlagališta koji sve više zabrinjava građane grada Zagreba, a Bandić se naljutio i počeo vikati na novinarku kazavši joj da se nauči pristojnosti.

- Ma pustite vi ljude, na miru, nemojte vi po mojim ljudima. Legitimno pitanje postavite našoj urednici informacija u gradu Zagrebu i ja kad procijenim, upamtite za sva vremena, ja kad procijenim tada ću odgovoriti, kad je meni volja, kad mi nije neću. Ok? - kazao je gradonačelnik Milan Bandić, javlja Dnevnik.hr .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 11:38