O ODMETNUTOM MILANU

Milanović: Bandić želi pobjeći od problema u Zagrebu

'Zagreb je najveći grad u Hrvatskoj i ne želimo da bude u financijskim problemima. Žao mi je što Bandić na neki način želi pobjeći.' Dodao je da to nije u redu ni prema građanima Zagreba, ni prema SDP-u
 Damjan Tadić/CROPIX

ZAGREB - Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je tijekom prikupljanja potpisa za Josipovićevu kandidaturu komentirao i predsjedničku kandidaturu Milana Bandića te rekao kako u njoj ima malo pokušaja bijega, javlja HTV.

- Zagreb je najveći grad u Hrvatskoj i ne želimo da bude u financijskim problemima. Žao mi je što Bandić na neki način želi pobjeći od problema u Zagrebu - rekao je Milanović. Dodao je da to nije u redu ni prema građanima Zagreba, ni prema SDP-u.

Upitan o Bandićevom prestanku članstva u stranci, kazao je da svatko bira svoj put i ne može sjediti na dvije stolice. Predsjednik najjače oporbene stranke opovrgnuo je da je bilo tko potjeran s jučerašnje sjednice Predsjedništva SDP-a.

Na pitanje koliko je sukobe u SDP-u rasplamsala činjenica da su bili suzdržani u glasovanju o Sporazumu o arbitraži sa Slovenijom, odgovorio je kako je u tome stranački klub bio jedinstven i sljedeća odluka koju donesu bit će jedinstvena.

SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović je rekao kako su on i Bandić do jučer bili stranačke kolege, a danas su suparnici na izborima, te je poručio da je uvjeren u svoju pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:43