PRESKOČIO SABOR

Milanović će sudjelovati 4. i 5. kolovoza na obilježavanju Oluje, koja će biti posve drugačija

Zoran Milanović jučer nije prisustvovao konstituirajućoj sjednici Sabora jer je smatrao da je on svoju Ustavom dužnost već obavio
Zoran Milanović
 Denis Lovrovic

Ministar zdravstva Vili Beroš već je najavio da će proslava obljetnice Oluje ove godine biti posve drugačija od dosadašnjih zbog epidemije koronavirusa, a sve će ovisiti o epidemiološkoj situaciji tih dana.

Iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske za N1 su potvrdili da će Zoran Milanović sudjelovati na obilježavanju Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti.

- Predsjednik Zoran Milanović sudjelovat će 4. i 5. kolovoza na svečanostima obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Program obilježavanja se još dogovara i usuglašava s Vladom, stoji u odgovoru iz Ureda predsjednika.

Podsjetimo, Zoran Milanović jučer nije prisustvovao konstituirajućoj sjednici Sabora jer je smatrao da je on svoju Ustavom dužnost obavio time što je sazvao prvu sjednicu, što je izazvalo polemike u javnosti.

Umjesto toga, Milanović je na Pantovčaku popodne primio predstavnike Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju, a poslije je, kako doznaje Jutarnji list, ispred njegovog omiljenog restorana Tač na Vrhovcu viđen službeni automobil kojim se inače koristi. Vlasnik restorana našem je fotoreporteru rekao da se u automobilu nalazi Milanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:46