URED PREDSJEDNIKA

MILANOVIĆ DONIO ODLUKE O IMENOVANJIMA SVOJIH SAVJETNIKA Evo tko će sve biti u timu novog predsjednika, među njima je i supruga Igora Dragovana

 CROPIX

Novi predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović donio je odluke o imenovanjima svojih savjetnika. U priopćenju koje je stiglo iz Ureda predsjednika stoji da odluke o imenovanjima stupaju na snagu danom donošenja, a imenovani su sljedeći savjetnici:

Orsat Miljenić bit će predstojnik Ureda predsjednika Republike Hrvatske i savjetnik Predsjednika Republike za vanjsku i europsku politiku. Dragan Lozančić je imenovan za savjetnika Predsjednika Republike za obranu i nacionalnu sigurnost, Melita Mulić, inače supruga Igor Dragovana, biti će savjetnica Predsjednika Republike za ljudska prava i civilno društvo, Jadranka Žarković za odgoj i obrazovanje. Mirjam Katulić će biti glavna tajnica Ureda predsjednika Republike Hrvatske.

Nikola Jelić novi je glasnogovornik Ureda predsjednika, dok je Dragana Podner šefica protokola.

Bartol Šimunić je imenovan za pomoćnika glasnogovornika Ureda predsjednika Republike Hrvatske. Marijan Mareković posebni je savjetnik Predsjednika Republike za veterane Domovinskog rata. Velibor Mačkić je posebni savjetnik Predsjednika Republike za ekonomiju, a Julije Domac za energiju i klimu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 22:26