OBJAVIO ‘DOKAZ‘

Milanović ga nazvao lažljivcem, Butković munjevito odgovorio: ‘Možemo zaboraviti na tvoj lukavi plan‘

Na ostavku, smatra Butković, ukazuje Milanovićev raspored do kraja tjedna koji je na stranicama Ureda Predsjednika zjapio prazan

Milanović i Butković

 /Cropix/facebook

Zoran Milanović opovrgnuo je jutrošnju najavu ministra Olega Butkovića da je predsjednika ‘uhvatila panika‘ i da će u petak dati ostavku, kazavši kako je Butković ‘lažov koji se konzultira s kravom‘ i da mu ne treba vjerovati.

Trebalo samo nekoliko minuta nakon Milanovićevog obraćanja na Pantovčaku da Butković objavi novi status na Facebooku.

Pritom je predsjednika upitao je li se on to predomislio, ‘jer je sve bilo spremno za objavu ostavke‘, na što, smatra on, ukazuje i njegov raspored do kraja tjedna koji je na stranicama Ureda Predsjednika zjapio prazan.

‘Zorane, pa jesi se ti to predomislio? Ili si poslušao moj dobronamjeran savjet? I ti i ja znamo da si imao sve spremno za objavu ostavke, a čak ti je i plan aktivnosti do kraja tjedna, na stranicama Ureda Predsjednika, bio prazan. Ni sada nemaš nikakvu aktivnost u najavi za sutra.

Ali nema veze. Bitno da si me poslušao i da možemo zaboraviti na tvoj lukavi plan koji si najavljivao.

P.S. Što ti je skrivila moja kravica Milova? Sedam puta si je spomenuo u svom obraćanju. Baš si je naciljao, ali nećeš mi je uzeti ni ti, ni tvoj rođak.

Srdačan pozdrav‘, napisao je ministar Butković priloživši kao ‘dokaz‘ screenshot stranice Ureda Predsjednika na kojoj nema najavljenih daljnjih predsjedničkih aktivnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:17