PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

MILANOVIĆ 'Izaberete li mene, Hrvatska će i bez obećanja biti jedna posve normalna zemlja, jedno progresivno, moderno i otvoreno društvo'

 
 Goran Mehkek / CROPIX

Zoran Milanović zahvalio se u subotu na Facebooku članovima Glavnog odbora SDP-a koji su ga potvrdili kao stranačkog kandidata za predsjedničke izbore te poručio kako računa na njih u borbi koju će voditi kako bi "Hrvatska postala progresivno, moderno i otvoreno društvo".

- Vaša podrška mi znači jer vidim da i vi smatrate nužnim vratiti karakter, sadržaj i smisao dužnosti predsjednika Republike. Računam na vas do kraja ove borbe koju ću voditi s ciljem da Hrvatska postane progresivno, moderno i otvoreno društvo.

Vi ste odlučili, pozivam i sve ostale koji dijele viziju takvog društva da se pridruže! Jer izaberete li mene, Hrvatska će i bez obećanja biti jedna posve normalna zemlja - poručio je na svom Facebook profilu.

Glavni odbor SDP-a ranije u subotu potvrdio je Zorana Milanovića kao stranačkog kandidata za predstojeće predsjedničke izbore sa 70 glasova "za", jednim "protiv" i jednim "suzdržanim".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. veljača 2024 06:34