PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

MILANOVIĆ 'Izaberete li mene, Hrvatska će i bez obećanja biti jedna posve normalna zemlja, jedno progresivno, moderno i otvoreno društvo'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 06.07.2019. u 18:55

Zagreb, 170619.
Novinarski dom.
Zoran Milanovic odrzao je konferenciju za medije nakon sto je predsjednistvo SDP-a podrzalo njegovu kandidaturu za predsjednika drzave.
Na fotografiji: Zoran Milanovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

 

Zoran Milanović zahvalio se u subotu na Facebooku članovima Glavnog odbora SDP-a koji su ga potvrdili kao stranačkog kandidata za predsjedničke izbore te poručio kako računa na njih u borbi koju će voditi kako bi "Hrvatska postala progresivno, moderno i otvoreno društvo".

- Vaša podrška mi znači jer vidim da i vi smatrate nužnim vratiti karakter, sadržaj i smisao dužnosti predsjednika Republike. Računam na vas do kraja ove borbe koju ću voditi s ciljem da Hrvatska postane progresivno, moderno i otvoreno društvo.

Vi ste odlučili, pozivam i sve ostale koji dijele viziju takvog društva da se pridruže! Jer izaberete li mene, Hrvatska će i bez obećanja biti jedna posve normalna zemlja - poručio je na svom Facebook profilu.

Glavni odbor SDP-a ranije u subotu potvrdio je Zorana Milanovića kao stranačkog kandidata za predstojeće predsjedničke izbore sa 70 glasova "za", jednim "protiv" i jednim "suzdržanim".

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo