PREDSJEDNIK U KATARU

Milanović nakon utakmice ‘okinuo‘ selfie s prvom damom: ‘Nije ovo sreća, ovo je vrhunski posao. Gvardiol je čudo‘

Nadamo se da ćemo ući u finale, ali i ako ne uđemo, opet smo ušli u drugi krug, rekao je predsjednik RH nakon pobjede nad Belgijom

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović

 Tom Dubravec/CROPIX

- Nije ovo sreća, ovo je bio vrhunski posao - izjavio je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nakon utakmice Hrvatska - Belgija (0-0) u Kataru.

- Nadamo se da ćemo ući u finale, ali i ako ne uđemo, opet smo ušli u drugi krug. Nije ovo sreća, ovo je bio vrhunski posao - rekao je predsjednik Republike Zoran Milanović nakon utakmice Hrvatske i Belgije, u kojoj je hrvatska nogometna reprezentacija neriješenim rezultatom izborila ulazak u iduću fazu natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Na tribinama stadiona u All Rayyanu Milanović je pratio utakmicu sa suprugom, a bila je nazočna i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović te predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino.

Predsjednik je dodao kako je "Belgija jaka momčad, ali Hrvatska ima sjajnih igrača kao što je Joško Gvardiol, koji je čudo, a i drugi su bili odlični".

Predsjednik Milanović zaključio je kako je hrvatska reprezentacija, za koju je u Kataru navijao u društvu supruge Sanje Musić Milanović, "bila hrabra i kvalitetna". Na Facebooku je po završetku utakmice podijelio i selfie iz lože.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:32