MINISTAR REAGIRAO

Milanović nehotice uvrijedio studente pa se ispričao: ‘Mogli bi predavati Malenici bolje nego on njima‘

- Ako ih je moja izjava uvrijedila, ispričavam im se, jer mi to nije bila namjera, napisao je Milanović na Facebooku
 Zoran Milanović
 Ronald Gorsic/Cropix

Predsjednik Republike Zoran Milanović prije nekoliko minuta se oglasio na Facebooku i ispričao se zbog svoje jučerašnje izjave na Cresu usmjerene prema studenticama i studentima stručnih studija.

- Studentice i studente stručnih studija nepotrebno sam spomenuo u svog javnom istupu u Cresu. Ako ih je moja izjava uvrijedila, ispričavam im se, jer mi to nije bila namjera. Dapače, siguran sam da bi svaka studentica i student stručnih studija mogli predavati ministru pravosuđa i uprave Ivanu Malenici bolje i kvalitetnije nego on njima, napisao je Milanović na Facebooku.

Podsjetimo, Milanović je studentice i studente stručnih studija jučer nazvao 'komunalnim radnicima', nakon čega su oni uputili dopis predsjedniku u kojem su zatražili njegovu javnu ispriku. Naime, Milanović je kritizirao ministra uprave i pravosuđa Ivana Malenicu rekavši da on 'predaje pravo u Šibeniku komunalnim radnicima'.

Malenica: U nedostatku argumenata, napada na osobnoj razini

Predsjedniku Milanoviću vrlo je brzo stigao odgovor od ministra pravosuđa i uprave Ivana Malenice.

- U nedostatku argumenata, jedino što preostaje je napadati na osobnoj razini. O tome kako sam predavao na Veleučilištu u Šibeniku mogu svjedočiti stotine studenata. Prenositi svoje znanje na mlađe generacije mogu razumjeti samo oni koji su imali i imaju tu čast!, napisao je Malenica na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:34