NASTAVAK PREPIRKE

Milanović o Plenkovićevom zadirkivanju: ‘Nisam shvatio, kao da se najeo fermentiranih marelica‘

O presudi Vidoševiću kaže: “Znam da su neki vaši kolege tezgarili za neka i primali honorare. Veliki pad i opet HDZ-ovac”

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je varaždinsku vojarnu učci obilježavanja 29. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade Puma

 Zeljko Hajdinjak/Cropix

Uoči 29. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „Puma“ i dana 2. oklopno mehanizirane bojne „Pume“ Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović položio je vijenac i zapalio svijeću u spomen na poginule branitelje Domovinskog rata u Kapelici Sv. Juraja u Varaždinu, piše N1.

Predsjednik se susreo i s veteranima 7. gardijske brigade „Pume“, zapovjednikom gardijske oklopno mehanizirane brigade gbr Mijom Validžićom te predstavnicima Grada Varaždina i Varaždinske županije.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

Predsjednik je komentirao izjavu premijera o referendumu, odnosno njegov poziv da Milanović komentira potpise koji su prikupili Mostovci. Predsjednik nije prihvatio poziv.

“Ne, ja sam samo upozorio, ja sam tvrdi kohabitator. Govorim o knjizi o Jobu. Tko laže taj i krade”, kazao je. “Onima koji varaju ne vjeruješ”, komentirao je Milanović.

“Čast svakome, veresija nikome”, ponavlja.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

“Lijepo, ali takvo već nešto postoji. Uvijek je neki svetac kada se takvo nešto monumentalno ispali, ali to je nedomišljeno”, komentirao je predsjednik demografske mjere.

Presuda Vidoševiću

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

O presudi Vidoševiću kaže:

- Znam da su neki vaši kolege tezgarili za neka i primali honorare. Veliki pad i opet HDZ-ovac”, kazao je Milanović, prenosi Dnevnik.hr.

O uvođenju eura, Milanović kaže da je neodgovorno govoriti samo o benefitima uvođenja eura. “Ja nisam božansko biće da donosim samo radosne vijesti, ali premijer je to zamislio kao jolly, jolly….”.

Govorio je i o mjerama i obvezi nošenja maski. “Sada imamo situaciju da mjere ne trebaju u birtiji, ali kada ulaziš u poreznu upravu onda treba COVID potvrda.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

Koji pametnjaković je to smislio? To su smislili intelektualni lumpenproleteri. Ustavni sud je to podržao, Djed mraz postoji….Ustavni sud, pa naravno da je to podržao, to se telefonom rješava”, kazao je.

Neodlazak u BiH i Plenkovićeva izjava

Komentirao je i svoj neodlazak u BiH i izjavu premijera na tu temu. Podsjetimo, premijer ga je nedavno malo zadirkivao poručivši mu 'Što, ništa od Nove Bile?'

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

“Kao da se najeo marelica fermentiranih. Ja nisam shvatio što je htio poručiti. On kaže da nema podatke….pa daj si odi tamo. Ja izmišljam, ali zato je služba u BiH u pravu. Mene to osobno ne vrijeđa. On nije dobio podatke o tome? Mogu mu im ja poslati”, izjavio je predsjednik.

“Hrvatski zec je bio doma, a moja supruga je tamo trebala proći minutu ranije. Prorešetao bi je kao švicarski sir. Onda je sluđeno otišao u Bruxellesu. HDZ-ovci kradu i lažu”, piše N1.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 16:30