PREDSJEDNIK NE STAJE

Milanović o Pupovčevoj izjavi Jutarnjem: ‘Moram se opet javiti. Tko laže, taj i krade‘

Predsjednik Republike Hrvatske upravo se, po četvrti puta danas, oglasio na svom Facebooku
Milorad Pupovac i Zoran Milanović
 Cropix

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović upravo se, po četvrti puta danas, oglasio na svom Facebooku. Povod za ovu objavu bila je izjava koju je Milorad Pupovac tijekom dana dao Jutarnjem listu.

"Moram se opet javiti, jer sam, premda pljunuti Staljin, za razliku od hdzovsko-udbaške klike, uskraćen za represivno-propagandni aparat.

Pupovac pobjegao na Sljeme, jer ne smije na ulicu. Laže i sa Sljemena. Lupeta o nekakvim kotama, umislio da je Koča Popović, da se probija preko Hrčavke i Vrbničkih Koliba na Sutjesci. Nije, kaže, ništa krivotvorio, nego je, eto, screeshot bio malo ‘kljenut’. Pa je, vidi vraga, ispao plod, a ostala ljuska. Čovjeku pripravnom na ovakve laži niti jedna opačina nije strana.

Tko laže, taj i krade. Okljaštrio si moju poruku da bi javnost doveo u zabludu, lingvističaru koji si na Filozofski došao iz Komiteta SK, ‘pod račun’ uz trebovani fotokopirni uređaj. Prevario si ljude manirom Franje Varge, ne bi li prikrio svoju sramnu rabotu, a meni podlo napakirao i antedatirao niti izrečenu, niti napisanu ‘prijetnju’ i ‘pritisak’. Školski primjer neuspjelog udbaškog kompromata", napisao je predsjednik Republike.

Podsjetimo, Pupovac je ranije danas za Jutarnji odgovario Milanoviću kako ništa nije falsificirao nego je napravio screenshot onoga što je stalo u ekran.

- Trenutno sam na Sljemenu između kote 504 i 602 i užitak ovog penjanja i spuštanja ne bih zamijenio nikakvim čitanjem ili komentiranjem izjava Zorana Milanovića, predsjednika Republike Hrvatske. Štoviše, svima bih zbog fizičkog i duševnog zdravlja preporučio da idu na Sljeme, ako ne do kote 504 ili 602, do bilo kojeg mjesta gdje će osjetiti užitak vlastitog tijela i rasterećenje vlastite duše – poručio je saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a Pupovac.

Predsjednik Republike Zoran Milanović rekao je danas da je Milorad Pupovac cenzurirao i falsificirao njihovu korespodenciju "kako bi se dodvorio zna se kome".

Pojedinosti Milanovićeve prve i druge današnje objave pročitajte OVDJE, a treće OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2022 03:30