AKADEMSKA RASPRAVA

Milanović: ‘On je bijednik‘; Zekanović: ‘Neka ga DORH pita za brojač novca iz kluba u Slovenskoj‘

Predsjednik RH kaže da je zastupnik Hrvoje Zekanović HDZ-u bio oporba, a da im sad izlazi iz nosne šupljine.

Hrvoje Zekanović i Zoran Milanović

 Cropix

Predsjednik države Zoran Milanović u današnjem je nastupu pred kamerama opet spomenuo svog "najdražeg" saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića, koji je ranije kao lider Hrvatskih suverenista bio poznat po žestokoj antihadezeovskoj retorici.

- Kako to da on sada podržava HDZ, a prije ih nije mogao smisliti? ... On je bijednik ... To je jedan vrlo ubogi tip koji je bio opozicija HDZ-u, a sada im izlazi iz nosne šupljine. Da sam DORH, ja bih ih sve preslušao i vidio koji su motivi za prevaru birača… Taj frajer je sumnjiv! - rekao je, između ostalog, predsjednik Milanović.

Nakon što je čuo Milanovićevu izjavu pred kamerama se hitno ukazao i Zekanović.

- Osvrnut ću se na izjavu Zorana Milanovića. Još jednom me uvrijedio, ovaj put nazvao me bijednikom. Ja neću pasti toliko nisko da njega vrijeđam sličnim epitetima, ali reći ću nešto. Cijela europska i svjetska javnost zna da se radi o ruskom igraču, radi se o čovjeku koji za sve što napravi dobije aplauze i odobravanje iz Kremlja. A što se tiče DORH-a koji on poziva da me istraži, volio bih da se Državno odvetništvo pozabavi korenspodencijom između njega i gospode iz kluba u Slovenskoj. Navodno su išle neke poruke, koje su bile razmijenjivane između ljudi iz kluba u Slovenskoj i gospodina Milanovića, o tome da će Milanović doći u taj klub isključivo ako je brojač na šanku. Znači, ako je brojač novca na šanku dolazim u klub, a ako brojač novca nije na šanku ne dolazim u klub. Dakle, i ovo je nešto što bi DORH i institucije trebale istražiti - rekao je zastupnik Hrvoje Zekanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:32