NOVI STATUS

Milanović: ‘Svatko zna bar jednog HDZ-ovca koji je nešto ukrao. Oprat ćemo ovu ustajalu smrdljivu Plenkovićevu močvaru!‘

- Osam godina Hrvatsku sustavno pljačkaju Plenković i njegovi jataci, kaže Milanović

Zoran Milanović

 Goran Mehkek/Cropix

Predsjednik RH Zoran Milanović i danas se oglasio na Facebooku. U svojem se najnovijem statusu obrušio na HDZ-ovce te ih optužio za krađu.

Milanovićevu objavu prenosimo u cjelosti:

- Rimac, Banožić, Butković, Žalac, Tolušić, Horvat, Aladrović, Kuščević… nastavi niz jer svatko u svom gradu ili mjestu zna barem jednog HDZ-ovca koji je nešto ukrao ili je stekao na kriminalan način zbog kojeg bi išao u zatvor, jasno, da HDZ nije na vlasti. Osam godina trpimo „novo normalno“ – ukradi, pogoduj, zamrači. Osam godina Hrvatsku sustavno pljačkaju Plenković i njegovi jataci. Ne krše samo zakone, nego gaze i Ustav i ruše civilizirano društvo.

Gdje je nestalo 139 milijuna eura iz Ine? Tko je te ljude postavio na direktorska mjesta, tko je tražio od Mađara da Škugor postane direktor Sektora prirodnog plina u Ini? Sve je to odrađeno pod pokroviteljstvom Plenkovića i HDZ-a.

Nemam finijih riječi, karakter mi nije lak, ali neću šutjeti, kao što su osam godina šutjele sve (ne)moralne vertikale društva, od Ustavnog suda, kojekakvih komisija koje grabe monopol na istinu, nazovi analitičara i “mislilaca” koji žive isključivo od javnog novca! Te (ne)moralne vertikale, po obrascu dobivenom od Plenkovića i HDZ-a, daju čak upute hrvatskim ljudima kako treba glasati 17. travnja. Sve znate! I vi koji ste vjernici i vi koji niste, vi kojima su djeca sreću potražila daleko od Hrvatske, vi koji ste ostali i borite se, vi koji jedva živite od svoje mirovine, vi koji ne možete kupiti stan ili kuću jer su preskupi. Svi vi znate kako 17. travnja treba glasati – prema savjesti i nećete pogriješiti. Rijeke pravde dolaze. Ima i potoka i pritoka, ali oprat će ovu ustajalu smrdljivu Plenkovićevu močvaru! Hrvatsku ću od toga osloboditi, potrebna nam je Treća Republika i zato ću formirati Vladu nacionalnog spasa, napisao je Milanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:56