MUNJEVIT ODGOVOR

Milanović uzvratio udruzi B.a.B.e, spomenuo i Umu Thurman: ‘Trivijalnu raspravu započele su logičarke‘

Predsjednik države optužio je aktivistice da su ‘logičarke koje će nastaviti djelovati kao punomoćnici Ume Thurman‘
 Bruno Konjević/Cropix

Još jedna Facebook rasprava predsjednika RH Zorana Milanovića i neistomišljenika pretvara se u sagu. Prvo je udruga B.a.B.e. reagirala na njegove izjave o žrtvama spolnog uznemiravanja, potom ih je on napao da su udruga "glupog i neduhovitog akronima". B.a.B.e. su potom u ponedjeljak uputile komentar kako ne žele sudjelovati u trivijalnim raspravama, a odgovor s Pantovčaka stigao je ekspresno brzo.

Predsjednik je tako rekao kako su aktivistice same započele trivijalnu raspravu, te ih prozvao "punomoćnicama Ume Thurman", znamenite holivudske glumice.

- Trivijalnu raspravu započele su logičarke iz udruge B.a.B.e., a da ih nitko nije ni spomenuo, niti p(r)ozvao. I sada se odjednom ograđuju, neće se upuštati u rasprave nego će i dalje predano djelovati kao punomoćnici Ume Thurman i braniti čast ostalih „zvijezda“. By the way, Uma Thurman je veličanstvena glumica, vrhunski plaćena glumica pa i onda kada je bila uznemiravana. Uznemiravaju uvijek oni koji su statusno, socijalno i financijski, dakle klasno u tom trenutku nadmoćni. Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svijet izvan svijeta, svijet za sebe - napisao je predsjednik na svom Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:04