VRIJEĐAO ŽENE

Miletić: ‘Sam mogu pobijediti pet žena u košarci‘; Reprezentativka: ‘Recite kada i gdje!‘

Govoreći o odnosu žena i muškaraca, Miletić je rekao da mu ni pet žena u košarci ne mogu konkurirati. Odgovor nije trebalo dugo čekati
Mia Mašić i Marin Miletić
 Instagram/Facebook

Mostov kandidat za gradonačelnika Rijeke, Marin Miletić, ne prestaje svojim izjavama zabavljati hrvatsku javnost. Tako je u jednom od svojih monologa o svemu i svačemu koje objavljuje na društvenim mrežama, govorio o odnosu muškaraca i žena te kazao da je 'žena jednako vrijedna muškarcu, ali da su muškarci različiti', pa prema tome žene ne mogu tražiti da igraju nogomet ili košarku s muškarcima.

'Da budem ful jasan. Žena je jednako vrijedna muškarcu i to uopće nije sporno, ali muškarci su skroz različiti. Do čega ćemo doći, da će žena doći i tražiti da igraju nogomet, ne znam, u prvoj ligi. Šta, NBA? Šta, prvu košarkašku ligu s nama? Pa, kako ćemo, čovječe? Pa ja igram košarku, mogu igrat sam jedan protiv pet žena i pobijedit ćemo. Sorry, e. Reći će mi, ti si ufur, Marine. Pa ne, igram cijeli život košarku, mogu ih preskočit. Ne mogu mi konkurirat, ono. Nikako, čovječe', rekao je Miletić.

Vjeroučitelju je odmah stigao odgovor. Naime, javila se hrvatska reprezentativka u košarci Mia Mašić i poručila mu:

'Gospodine Miletiću samo recite kada i gdje, mi dolazimo. #jedanprotivpetžena', napisala je hrvatska reprezentativka na svom Facebook profilu.

image
Odgovor Mie Mašić
Facebook

Inače, Mia Mašić je reprezentativka hravtske u košarci koja je igrala za talijenske i francuske klubove. 2013. godine bila je finalistica izbora za Miss sporta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:52