ZAMJENIK PREDSJEDNIKA HDZ-a

MILIJAN BRKIĆ 'HDZ je uvijek spreman za sve, ali nikad nije vodio prljavu kampanju. Ivan Anušić je izvanredno rješenje za šefa predsjedničke kampanje'

Milijan Brkić
 Tomislav Kristo / CROPIX

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a na sjednici u srijedu osnovat će izborni stožer za izbore za predsjednika Republike Hrvatske, a zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić uoči sastanka komentirao je što očekuje od kampanje.

- Nadam se da će predsjednička kampanja biti korektna i da će svi kandidati ponuditi programe i projekte s ciljem boljitka hrvatskog naroda - rekao je Brkić uoči sastanka u HDZ-u, a prenosi N1.

- HDZ je uvijek spreman za sve, ali nikad nije vodio prljavu kampanju - dodao je.

Upitan je li Ivan Anušić pravo rješenje za voditelja kampanje aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Brkić je odgovorio:

- Mislim da je to izvanredno rješenje, Anušić je čovjek koji itekako ima i političko iskustvo, organizacijsko iskustvo, župan je, prošao je već puno kampanja, pobjednik je u tim kampanjama, mislim da će odraditi dobar posao.

Svaka kampanja ima svojih poteškoća, ali zato smo tu da organiziramo i riješimo sve probleme pred nama. Ja sam bio samo jedan od kotačića u toj kampanji, tako će biti i Anušić - rekao je Brkić o svom angažmanu u kampanji za prvi mandat Grabar-Kitarović.

- Svaki član HDZ-a bit će uključen u kampanju u onom području u kojem on može najviše dati - dodao je Brkić.

Što se tiče Dubravke Šuice kao hrvatske kandidatkinje za povjerenicu u Europskoj komisiji, Brkić je rekao kako smatra da je to dobro rješenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 06:59