JAVNOZDRAVSTVENA KAMPANJA

MILIJAN BRKIĆ NA HARLEYJU U HUMANITARNOJ POVORCI Drugi čovjek HDZ-a podržao kampanju u borbi protiv karcinoma dojke: 'Bitno je da znate da niste same'

 
 Facebook

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić podržao je danas javno-zdravstvenu kampanju udruge P.I.N.K life 'Sačuvajmo zdrave dojke' i priključio se humanitarnoj povorci koju su predvodili bajkeri iz klubova Pleter Chapter Croatia i Harley-Davidson Zagreb s ružičastim vrpcama i balonima na motorima središtem Zagreba.

- Veliko mi je zadovoljstvo bilo poduprijeti hvalevrijednu javno-zdravstvenu kampanju. Pozvao bih sve ljude dobre volje da nikada ne zaborave biti čovjek i da svatko od nas svojom potporom pomaže u senzibiliziranju javnosti da je svaka pomoć „kap u moru“, ali dragocjena i znači spasiti život. Bitno je da znate da NISTE SAME. Iskustva i borbu za život, hrabrost i snagu, koju su danas u kampanji podijelile članice udruge, primjer su svima nama i veliki poticaj kako više cijeniti život i biti skroman i ponizan. Hvala vam na tome i neka vas dragi Bog čuva, napisao je Milijan Brkić na svom službenom Facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:31