DRUGI ČOVJEK HDZ-a

MILIJAN BRKIĆ ZA AFERE S KOJIMA GA POVEZUJU OPTUŽIO - UDBU! 'Evidentno je da se u tu operaciju uključila stara struktura...'

 Goran Mehkek / CROPIX

Potpredsjednik Sabora i drugi čovjek HDZ-a Milijan Brkić u srijedu je, uoči početka sjednice Predsjedništva HDZ-a, komentirao afere s kojima ga se povezuje.

- Evo mene dobri ljudi, pozdravio je Brkić novinare na ulasku u zgradu HDZ-a, kako javlja N1.

- Već sam rekao i ne želim se ponavljati. Jako je zanimljivo kako su navodno mailovi i SMS-ovi koji su navodno pronađeni kod Varge svi lažni kad su u pitanju druge osobe, a samo kad je moje ime i prezime u pitanju, onda je sve istina, rekao je Brkić na novinarsko pitanje o tome da se njegovo ime provlači kroz brojne afere prisluškivanja.

- Što se tiče zadnjih napisa, zanimljivo je da sam protekli vikend proglašen malim Rankovićem. Koliko znam, on je bio suradnik onog zločinca Tita i pao je jer je prisluškivao Tita i Jovanku. Sad se mene stavlja u kontekst da sam prisluškivao ministra MUP-a, predsjednika Vlade, ne znam samo tko je Jovanka u toj priči. Evidentno je da se u tu operaciju uključila stara struktura UDBA-e. To je njihov obrazac. Naravno, stari pas koristi trikove koje je naučio, rekao je Brkić, ali nije htio otkriti imena ljudi koji pripadaju tim strukturama i koji mu podmeću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2022 09:54